Hasse Bengtsson Focalfoto

Jag har fotograferat hela mitt vuxna liv och startade Focalfoto AB 1994. Det jag jobbar mest med är reklam och reportagefoto. Det finns alltid något som triggar i alla slags fotouppdrag. Inom reklamfoto innebär det ofta tekniska utmaningar och reportagen bjuder upp till spontanitet och kreativitet.

Analogt foto har sin charm men har idag nästan helt ersatts av det digitala. Redan 1999 började jag att arbeta med mitt första digitala bakstycke till hasselbladaren. Idag fotograferar jag digitalt med storformat, hasselblad och småbild.

Med min hemsida vill jag visa upp den bredd och erfarenhet jag har av olika fotouppdrag. Mina bilder används ofta till annonskampanjer, brochyrer, informationsmateriel och olika tidskrifter.

I portfolion får du se en del av de bilder jag producerar för mina kunder.

Projekt är egna bilder som till viss del kan vara kommersiella, men som i första hand är bilder jag gillar och som inte är uppdragsfotograferade. Jag tycker om att fotografera natur och alla motiv med en dokumentär känsla, gärna människor och miljöer.

Atelj√© är bilder för privatkunder, t.ex. bröllop fotograferade personligt och avslappnat i lantlig miljö med vackra omgivningar.

Bilderna levereras i högsta kvalitet och jag löser det mesta när det gäller digital bildbearbetning. Snabbt och smidigt med egen ftp server.


Hur ser en bra bild ut?
En bra bild behöver inga ord. Den känns!

Hasse Bengtsson/Focalfoto AB

Fotograf Hasse Bengtsson - Kullahus, 575 96 Eksjö.
Tel & fax: 0381-810 27, Mobil: 070-203 87 20
Skapad av Ssargon